KONSULTOINTI JA NEUVONTA

Tarjoamme perinteisten talous- ja palkkahallintopalveluiden lisäksi talouskonsultointia. Työntekijöillämme on pitkä työkokemus, joten pystymme auttamaan yritystäsi myös vaativissa taloushallintoasioissa.

Yritysten perustaminen

Mikäli vasta olet miettimässä yrityksen perustamista, voimme neuvoa yritys muodon valinnassa ja tehdä yhdessä yrityksen perustamiseen vaadittavat ”paperityöt”. Yrityksen perustamisessa tulee eteen usein paljon kysymyksiä, joihin vaaditaan vastausta asiantuntijoilta. Autamme hyvin mielellämme yrittäjiä yrityksen alkutaipaleella! Yritysmuoto myös vaikuttaa verotukseen.

Yhtiömuodon muutokset

Yhtiömuodon muutokset tulevat yleensä eteen, kun henkilöyhtiö halutaan muuttaa osakeyhtiöksi toiminnan kasvaessa. Yhtiömuodon muutoksessa tulee ottaa huomioon useita seikkoja, jotta muutos saadaan tehtyä sujuvasti ilman ylimääräisiä veroseuraamuksia. Asiantuntijamme osaavat auttaa myös yhtiömuodon muutokseen liittyvissä asioissa.

Yrityskaupat ja sukupolvenvaihdokset

Yrityskaupat ja sukupolvenvaihdokset vaativat erikoisosaamista, näihin meillä on erikoistunut Markku Niinimäki. Lisäksi käytössämme on laaja yhteistyökumppaniverkosto, josta löytyy asiantuntemusta hyvin vaativiinkin tehtäviin. Meidän kauttamme saat kokonaispalvelun yrityksellesi ilman, että pitää turvautua eri alan konsultteihin. Yrityskaupat ovat usein pitkiä prosesseja.

Sisäinen laskenta

Budjetointi, toimintolaskenta, katelaskenta, kassavirta, yrityksen tunnusluvut? Haluatko seurata yrityksesi toimintaa ja kannattavuutta tarkemmalla tasolla? Meillä on osaamista myös sisäiseen laskentaan. Voimme laatia yritykselle juuri yrittäjän/ johdon tarpeiden mukaisen mittariston, jolloin toiminnan ja kannattavuuden seuraaminen on helppoa ja tieto luotettavaa. Tällöin ei tarvitse turvautua vain ”mututuntumaan” ja seurata toimintaa perinteisen tulos- ja taseraportin kautta.

Veroneuvonta

Yrityksen tulee maksaa ja ilmoittaa verot ajallaan ja oikein. Veroja pystytään kuitenkin ennakoimaan ja minimoimaan lain- ja asetusten puitteissa. Meidän kautta saat vastaukset arvonlisä-, tulo- ja osinkoverotus asioihin ja voimme hoitaa ne myös kokonaan puolestasi.