TALOUSHALLINTO

Tarjoamme kaikkia taloushallinnon palveluita yrityksen perustamisesta kirjanpitoon, tilinpäätöksiin, laskutukseen ja verotukseen.

Hoidamme taloushallinnon niin sähköisesti, kuin paperisenakin. Meillä asiakas saa aina oman nimetyn kirjanpitäjän, mikä tekee asioinnista vaivatonta.

Teemme kirjanpidon, sekä tilinpäätökset ja toimitamme asiakkaalle kuukausittaiset raportit asiakkaan toivomusten mukaan. Hoidamme myös kuukausittaiset ja vuosittaiset viranomaisilmoitukset.

Käytössä olevat ohjelmistomme Visma Fivaldi, Visma Netvisor sekä Heeros mahdollistavat myös sähköisen taloushallinnon, joka tehostaa ja nopeuttaa taloushallinnon rutiineja. Lisätietoja ohjelmistoista löydät täältä.

Sähköisessä ostoreskontrassa pyydetään toimittamaan laskut ensisijaisesti verkkolaskuina, mutta jos lähettäjällä ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskua, käsitellään paperiset laskut skannauspalvelun kautta sähköiseksi.

Myös myyntilaskujen puolella ensisijainen laskujen toimitustapa on verkkolasku, mutta jos vastaanottajalla ei ole mahdollisuutta vastaanottaa verkkolaskuja, lähtee lasku vastaanottajalle tulostuspalvelun kautta perinteisenä kirjepostina.
""