TNM-Consultingin asiantuntijajoukko vahvistui – käyttöön myös Netvisor-ohjelma

Asiantuntijajoukkomme vahvistui loppukesällä, kun Maija Kankkunen tuli mukaan porukkaamme.

Hän keskittyy Netvisor-asiakkaiden kirjanpitoihin ja taloushallintoon.

Oletko ajatellut ottaa Netvisorin käyttöösi tai sinulla on se jo käytössä, mutta etsit uutta tilitoimistoa yhteistyökumppaniksi? Jos vastaus on kyllä, ole rohkeasti meihin yhteydessä ja jutellaan lisää!

Hieman lisätietoa saat myös alta.

Uusi työntekijämme Maija Kankkunen on mm. kaikkea tätä:

10 vuoden kokemus talouspäällikön ja taloushallinnon asiantuntijatehtävissäYAMK tradenomi, erikoistunut talousjohtamiseentuntee useita taloushallinnon järjestelmiä, erikoistunut sähköiseen taloushallintoonkokemusta konsernin taloushallinnosta, sisäisestä laskennasta ja erilaisista Tekes-hankkeistahoitaa kirjanpitoja, laskentatoimea, tilinpäätöksiä sekä veroasioita

Maijan käyttämä Visma Netvisor on automatisoitu taloushallinto ja toiminnanohjausjärjestelmä, jota voi käyttää joustavasti asiakkaan ja tilitoimiston kesken.

Netvisor -ohjelmasta pääset tarkistamaan yrityksesi taloudellisen tilanteen mistä ja milloin vain. Ohjelmassa on valmiina yhteydet pankkiin, verottajaan ja vakuutusyhtiöihin sekä hyvin monipuoliset ominaisuudet myyntilaskutukseen, ostolaskujen käsittelyyn ja palkanlaskentaan. Netvisor-ohjelmiston avulla säästyy aikaa ja taloushallinnon prosessit tehostuvat.

TNM-Consulting on vuonna 2002 perustettu täyden palvelun tilitoimisto. Tarjoamme palveluitamme yrityksen perustamisesta aina yrityskauppoihin saakka. Konsultoimme asiakkaitamme tehokkaasti yhteisenä päämääränä asiakasyrityksen hyvinvointi.

TNM-Consulting työllistää tällä hetkellä 7 konsulttia/kirjanpitäjää/asiantuntijaa. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti pitääksemme ammattitaitoisen osaamisemme korkealla. Tarjoamme kullekin asiakkaalle henkilökohtaisen kirjanpitäjän, jonka kanssa asiointi toimii joustavasti. Tämä vastuullinen kirjanpitäjä hoitaa kaikki sovitut yrityksen palvelut.

Käytössämme ovat luotettavat ja tunnetut taloushallinnon ja toiminnanohjausjärjestelmät, kuten Fivaldi, Talgraf, Accuna ja Profit Hunter- verosuunnitteluohjelmisto. Heeros Systems Oy:n sähköisen taloushallinnon ohjelmisto on ollut käytössämme jo yli 10 vuoden ajan. Heeros mahdollistaa mm. paperittomat osto- ja myyntilaskut. Netvisor ja Fivaldi tarjoavat samat mahdollisuudet. Meillä on myös kokemusta monista muista talousohjaus- ja toiminnanohjausjärjestelmistä. Kokemusta on niin ikään liiketoimintaprosessin kuvauksista ja kartoituksista liittyen järjestelmien hankintaan ja käyttöönottoon.

Löydät lisätietoja Netvisor-ohjelmasta alla olevasta esitteestä, joka avautuu pdf-tiedostona, tai osoitteesta www.netvisor.fi

Linkki Netvisor-esitteeseen (pdf 1Mt))

Kerromme mielellämme lisää ohjelmasta ja sen tuomista hyödyistä juuri teidän yrityksenne tarpeisiin sekä myös muista asiantuntijapalveluistamme!.

TNM-Consulting Palveleva tilitoimisto Mäntsälässä
Netvisor palvelut TNM Consulting tilitoimistolta